motorgarage, nijmeegse motorwinkel

DTM Motorgarage

Nijmeegse Motorwinkel, de motorgarage voor klassieke motorfietsen

De Nijmeegse Motorwinkel, voorheen DTM motorgarage, is een kleinschalig bedrijf dat zich richt op het repareren, restaureren en verkopen van klassieke motorfietsen. Maar ook het verkopen van onderdelen, accessoires en banden is een belangrijk aspect van de activiteiten van deze motorgarage.

De nadruk bij DTM Motorgarage ligt vooral op BMW en Triumph motorfietsen pre-1990. Maar op afspraak doet DTM motorgarage (nu Nijmeegse Motorwinkel) ook andere merken en bouwjaren.

Nijmeegse Motorwinkel, voorheen DTM Motorgarage

Sinds1 januari 2006 is in Nijmegen een nieuwe motorgarage geopend. Helemaal nieuw is misschien niet het goeie woord, twee bestaande motorgarage's zijn samengevoegd, namelijk DTM-motorgarage en Bart’s motorwinkel. De logische nieuwe naam is de Nijmeegse Motorwinkel. Bart Kraal is als actieve medewerker teruggetreden en Dennis Ko neemt alle werkzaamheden van de motorgarage over.

Dennis is niet alleen een motorrijder van de oude stempel, hij heeft ook nog al zijn diploma’s op de klassieke manier gehaald, via het leerlingwezen zijn eerste monteurmotorfietsen en dan via de avondschool de bedrijfsdiploma’s.

Ga naar de Nijmeegse Motorwinkel website de motorgarage voor klassieke motorfietsen